Nybygg

Nybygg

Byggmester Nordnes AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får huset du ønsker deg, til avtalt pris, og med fem års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst. Vi tar på oss jobben fra A til Å. Du velger hvordan ditt drømmehus skal se ut. Du velger design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at ditt hus vil være ditt hjem i mange år framover.

Hytter

Byggmester Nordnes AS fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm. Det trenger ikke å koste all verden.  Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg, enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte ved sjøen.

Uthus, boder, naust og lysthus

Vi fører opp mindre nybygg som boder, uthus, naust og lysthus.

Har du spørsmål?

Dersom det er noe du lurer på i sammenheng med våre tjenester, er vi åpen for en uforpliktende telefonsamtale om dine byggmessige behov.

Kontaktinformasjon

Adresse: 6964 Korssund
E-post: rs-nord@online.no
Tlf:
 480 31 025

Eller ta kontakt via vårt kontaktskjema!