Rehabilitering

Rehabilitering

Byggmester Nordnes AS utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle og punkterte vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Gulv

Byggmester Nordnes AS utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Vinduer

Har du en punktert rute? Isolerglass er avhengig av at kantforseglingen er tett. Om denne svikter, vil det hurtig dannes dugg mellom glassene. Slik duggdannelse vil føre til at glassene blir stygge og delvis ugjennomsiktige. Ruten bør da byttes ut før det samler seg vann mellom glassene. Vi skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt.

Dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, kan man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Kledning

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter utførelsen høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med én gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Tak

Taktekking skal utføres av fagpersonale. Vi utfører taktekking med en erfaren hånd. Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår.

Har du spørsmål?

Dersom det er noe du lurer på i sammenheng med våre tjenester, er vi åpen for en uforpliktende telefonsamtale om dine byggmessige behov.

Kontaktinformasjon

Adresse: 6964 Korssund
E-post: rs-nord@online.no
Tlf:
 480 31 025

Eller ta kontakt via vårt kontaktskjema!